Informatie fotoshoots

Rechten van de foto's

Foto’s door mij gemaakt kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals mijn website en social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kun je dit voor de fotoshoot bij mij aan geven. Dit kan natuurlijk ook als de foto’s pas na een bepaalde datum gepubliceerd mogen worden.

Social Media

Mijn foto’s van jou op social media? Jaa, super leuk! Ik vind het onwijs leuk als mijn foto’s gedeeld worden. Ik vind het heel erg leuk als je mij tagt in jouw foto’s die ik gemaakt heb. Gelieve de foto’s niet te bewerken door middel van bijvoorbeeld een filter en gelieve de foto’s ook niet te croppen. Er is door mij veel expertise en energie ingestoken om de foto’s in mijn stijl te bewerken.

Buitenlicht

Alle fotoshoots die ik doe, op newborn lifestyle fotoshoots en uitzonderingen na, vinden buiten op locatie plaats. Als de fotoshoot door weersomstandigheden niet door kan gaan dan wordt er samen met de klant gekeken naar een andere optie.

Levering foto's

Binnen twee tot drie weken na de fotoshoot ontvang je de online galerij om foto’s uit te kiezen. Binnen een week zal ik een preview sturen van 2 foto’s, zodat jullie een idee hebben hoe de foto’s er uit zullen zien!